Izjava o piškotkih

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik.

Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran.

Zasebnost uporabnikov in varovanje osebnih podatkov je za nas zelo pomembna, zato si na tej strani lahko ogledate vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo izključno za potrebe izvajanja storitev ter, da vam zagotavljamo najsodobnejšo, nemoteno in napredno uporabniško izkušnjo, kar brez uporabe piškotkov ne gre.

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo
število in tako izboljšujemo delovanje strani. Prav tako uporabljamo piškote, da vam omogočimo izpolnjevanje
spletnih obrazcev in drugih formularjev na spletni strani.

Zraven piškotkov, ki so nujni za delovanje spletne strani uporabljamo piškotke Google analitike.

Varstvo osebnih podatkov

O politiki varstva osebnih podatkov

Namen politike varstva osebnih podatkov je seznanitev naročnikov ter drugih oseb, ki poslovno sodelujejo z družbo GeoBudja, Boris Budja s.p. z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani družbe GeoBudja, Boris Budja s.p. ter pravicami posameznikov na tem področju.

Hkrati ta Politika dodatno pojasnjuje soglasje za obdelavo podatkov.

GeoBudja, Boris Budja s.p.,  kot izvajalec storitev, se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov servisnih, spletnih in drugih storitev. Zbrane osebne podatke bo uporabljal izključno za opravljanje svojih storitev.

Varovanje osebnih podatkov

Zavedamo se, kako pomembni so vaši podatki, zato spoštujemo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov naših spletnih storitev. Uvedli bomo vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Vrsta podatkov in uporaba osebnih podatkov

Za potrebe upravljanja storitev, svetovanja in obveščanja o napakah, težavah in ostalih nadgradnjah v zvezi s storitvami in rešitvami, ki jih naše stranke uporabljajo, zbiramo naslednje podatke.

 • Naziv pravne osebe – stranka
 • Naslov pravne osebe – stranka
 • Ime in priimek kontaktne osebe stranke
 • Elektronska pošta kontaktne osebe stranke
 • Telefonska številka kontaktne osebe stranke
 • Mobilna telefonska številka kontaktne osebe stranke
 • Druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce na spletni strani

Za pravilnost vnesenih podatkov strani uporabnika, podjetje GeoBudja, Boris Budja s.p.. ne odgovarja.

Pravice posameznikov

Podjetje zagotavlja uresničevanja posameznikovih pravic brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru v enem mesecu od prejema zahteve. Posameznikom podjetje zagotavlja naslednje pravice v zvezi z obdelovanjem njihovih osebnih podatkov:

 • Pravico do dostopa
  Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico dobiti potrditev, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki.
 • Pravico do popravka
  Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico da se brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke v zvezi z njim.
 • Pravico do izbrisa
  Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico da se brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke v zvezi z njim.
 • Pravico do prenosljivosti
  Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da prejme osebne podatke v zvezi z njim, ki jih je posedoval podjetju, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.

Uporabniki lahko kadarkoli zahtevajo spremembo svojih pravic. To storijo tako, da s pisno izjavo (elektronska pošta) obvestijo podjetje.

Varovanje zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

GeoBudja, Boris Budja s.p. je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezana k varovanju vseh osebnih podatkov. Pod nobenim pogojem ne bomo brez izrecnega dovoljenja posredovali ali omogočili vpogled osebnih oz. drugih podatkov tretji razen, če bi to od nas zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Izvajanje politike zasebnosti

Vse redno ali honorarno zaposlene osebe, kot tudi pravne osebe, ki izvajajo storitve za podjetje GeoBudja, Boris Budja s.p. in imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem GeoBudja, Boris Budja s.p..

Politika o varstvu osebnih podatkov velja od objave oziroma od 01.09.2022 dalje.